Reportatge sobre Castalla

 
Hola amics, hui vos parlaré de un canal via internet que tracta la cultura de forma amena i comprensible.

El canal patrimonio és un projecte que funciona per internet i que es va fundar al 2006. Aquest es dedica a emetre online tots els esdeveniments de caràcter patrimonial i cultural, així com notícies, vídeos i demés activitats del territori espanyol. De esta forma les noves tecnologies es posen al servici de la promoció i difusió del patrimoni i la cultura.

Pense que este tipus de idea és una clara aposta de futur. La implicació del Internet en el nostre dia a dia és sens dubte indiscutible. I és per això que aventurar-se en un projecte del tal magnitud en els temps, on la cultura pareix estar fora de joc, és d'admirar. Pense que en este cas la relació entre Cultura-Patrimoni-Difusió-Internet funciona a la perfecció. La meua enhorabona als responsables d'aquest canal. (arribar a aquesta connexió és un dels objectius d'aquest blog, esperem que els nostres esforços vagen en aquest camí.)

El canal va fer un xicotet vídeo - reportatge sobre Castalla. Ací vol deixe perquè li feu una ullada, si no podeu entrar ací:

Com heu vist el vostre poble des de fora?
Creu que el vídeo ha definit el que és Castalla?
Afegiriu alguna cosa?
o en llevariu alguna?
Salutacions

Deixa un comentari