España directo, Castalla i el centre històric

 
Hola estimats, ahir al programa de "España directo" de RTVE van parlar de l'estat del Centre Històric de Castalla, i la situació de alguns veïns d'aquella zona.
Com és un tema que estes setmanes ha estat en boca de la gent del poble, dels polítics, dels blogs i dels mitjans de comunicació, doncs ací vos deixe el troç de 5 minuts del vídeo, que un internauta m'ha enviat perquè tots el pugen vore.

5 comentaris a “España directo, Castalla i el centre històric”

 1. Hola yo soy uno de los afectados, vivia en la casa colindante que se derrumbó en los dias sucesivos. Mi padre no trabaja, no puede y no tiene ningun tipo de titulacion universitaria ni nada semejante, y mi madre tiene ya una edad y está mal de la espalda, yo estoy estudiando y con esto de la crisis no dan trabajo, ahora me pregunto, ¿que hacemos mi familia y yo? ¿de donde sacamos dinero para todo?

  Respon
 2. Si, i lo dels veïns també es de vergonya. Perque els responsables de les cases son ells i no l’ajuntament. I si les cases les tenene fetes una destrossa es perque no s’han gastat un duret en mantindrer-les en condicions i rehabilitar-les.
  Que a ningú ens ve be tindre que pagar, pero els que vivim en pisos i s’ens estropetja el ascensor o el que siga ens toca pagar, pero tenim les instalacions cuidades

  Respon
 3. Com sempre, Castalla coneguda per la polèmica. Quan no és per una cosa és per altra…però sempre donant la nota.
  A vores si l’ajuntament s’adona que darrere de les parets que estan tirant viuen persones.

  Respon

Feu un comentari