Audioguies del castell de Castalla

 

Hola a tots, hui s'ha inagurat oficialment les audioguies del Castell de Castalla. L'acte s'ha desenvolupat a la Sala de Plenaris de l'ajuntament on Andrés Ruiz (tècnic de turisme), Susan Mckenzie (Regidora de Turisme), Jordi LLinares (representant de l'empresa Quality Tours) i l'alcalde J.Luis Prats han oferit una roda de premsa als diversos mitjans de comunicació. En general s'ha comentat la importància de la creació de les audioguies perquè suposa la culminació d'un any de treball i tota una inovació en este sector. Aquest projecte pioner en la Foia de Castalla ha tingut un pressupost aproximat de 6000 euros, i oferirà la possibilitat, tant als turistes com als Castelluts, de visitar el Castell de forma tranquila i lliure amb les explicacions del Audio-vídeoguia en valencià, espanyol i anglès.

audioguia castell castalla 1

 

La gent de Castalla podrà disfrutar gratuïtament d'aquest servici durant els dies especificats per la oficina de Turisme. Però de forma normal s'haurà de pagar una entrada al castell de 3 euros (2 euros per pensionistes i estudiants) que inclourà la dita audioguia. També s'ha inagurat en la Casa dels Majordorms, a l'ermita, un "centre de recepció de turistes", on es podran adquirir les entrades al Castell i les audioguies. Amb tot això, els diners recaudats aniran destinats a Assosiacions Socio-sanitaries segons ha comentat la regidora Susan.

PER A MÉS INFORMACIÓ CAL DIRIGIR-SE A LA WEB DE LA OFICINA DE TURISME DE CASTALLA O LA PÀGINA OFICIAL DE LES AUDIOGUIES DE LA EMPRESA READY2VISIT

 

Per últim l'alcalde, ha presentat de nou, perquè ja es va fer a a Fitur, la guia gastrònomica del poble Castalla. Aquesta guia conté els diversos plats típics d'ací de la Foia, a banda de algunes novetats culinàries. Podeu passar per la oficina de Turisme si en voleu alguna.

La nostra enhorabona a tots, tant pel llibre gastròmic, com per apostar per un turisme "més modern" amb les audioguies del Castell.

Salutacions

 

Feu un comentari