ELS PRIMERS ENGRUNSADORS AL PARC

 
Estimats veïns:

He encontrat una cosa ben curiosa, els primers engrunsadors (ací al poble sempre hem dit malament "columpios", al menys la meva generació) del parc municipal.
La veritat és que em dol no saber de quin any són, i mira que ho he preguntat, pero res, per això seria d'agrair que algú de vosaltres que ens visiteu ens ho aclarira, tinc clar que són de la dècada dels 50, però no l'any concret.

Al vore aquestes fotos no he pogut evitar que em vinguera al cap el gran canvi que han patit
els infants des d' aquells temps fins ara, m'ha colpit vore com, davant l'arribada dels nous "columpios" la il·lusió feia acte de presència en massa, crec que aquestes "joguines" deurien tindre més presència als jocs dels infants d'avui enlloc de tanta maquineta, no tinc idea dels beneficis físics ni psíquics que poden tindre, ara, riure's se'n riurien més segur.

Deixa un comentari