Goodbye centre històric!

GOODBYE CENTRE HISTÒRIC!

 

Hola a tots, l'altre dia vaig estar per allà dalt feent una ullada a vore com estava el Centre. Jo diria que igual o pitjor, sembla que les cases han começat abandonar la seua vida terrenal per a passar a una vida d'enderrocs... La situació continua sent lamentable.
Fa un temps, a una de les reunions que vam acudir a l'ajuntament, el Sr. alcalde va comentar que anava a treballar-se en un projecte de rehabilitació del Centre Històric, el que s'anomena un Pla Especial. Però, a dia de hui, no hagut ni ninguna informació per part de l'ajuntament en aquesta qüestió. Així vaig preguntar a la gent que puga saber d'aquestes coses i de moment no saben res.
D'aquesta forma l'objetiu de la següent entrada és recordar aquell compromís que es va dir. I estaria molt bé fer una nota de premsa on es comentara que està treballant-se o no està fet o no es farà aquest projecte. Però passar per allí dalt i pensar amb certa esperança que es puga fer alguna cosa al Centre, i que després no es parle res ni es comente res, quan es un projecte molt més ambició que el del Carrer Major, és un tant sospitós. Per això planteje este preguntes:

Algú sap si aquest projecte es farà endavant?
Per què no hagut ni una xicoteta notícia als diaris?
Si tan important és aquesta intervenció perquè no se li ha dit al poble igual que el remodelació del Carrer Major?

Si algú sap alguna cosa que ens la conte. Gràcies.

demolicio centre historic

2 comentaris a “Goodbye centre històric!”

  1. No puc dir-te res. Únicament que el títol del post crec que es farà realitat si no hi ha una subvenció de la Diputació com la de l’Avinguda d’Onil i coses d’aquestes que fan que els polítics facen alguna cosa.
    Si no hi ha verd en forma d’euros, no hi ha res a fer.
    Si hi ha verd en forma d’euros…son capaços d’arrancar tot el verd que hi haja per a quedar-se amb ells…

    Respon

Feu un comentari